PSD Cluj îi ţine partea lui Dragnea

PSD Cluj îi ţine partea lui Dragnea

Social-democrații clujeni s-au poziționat în scandalul intern din PSD, inclusiv față de solicitarea de demisie a președintelui Liviu Dragnea. Rămân loiali şefului de partid. 

"Biroul Permanent Județean al PSD Cluj a luat astăzi următoarele decizii în unanimitate: susţinerea necondiţionată a Guvernului PSD+ALDE şi a programului de guvernare, solicită membrilor CEX soliţionarea divergenţelor în interiorul partidului şi rezolvarea tuturor problemelor în cadru statutare şi preşedintele Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze", se arată într-un comunicat remis presei. 

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu a citit întreaga scrisoare a nemulţumiţilor din PSD, dar din câte a înţeles a reieşit că se cere ca PSD să se alinieze cu Iohannis, Opoziţia şi SPP.

CExN al PSD se întruneşte vineri, 21 septembrie 2018, la ora 12.00. 

 

Comenteaza