Video PSD, marcaj strâns la CFR Cluj la meciul cu Lazio de pe Stadio Olimpico

PSD, marcaj strâns la CFR Cluj la meciul cu Lazio de pe Stadio Olimpico
| Foto: captură video

Greii din PSD au asistat, alături de patronul Nelu Varga, la partida de Conference League dintre Lazio și CFR Cluj. Vasile Dâncu, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au fost susținătorii de lux ai feroviarilor la meciul de pe Olimpico din Roma.  

ZIUA de CLUJ a obținut IMAGINI cu trio-ul social-democrat în tribunele stadionului Olimpic din capitala Italiei, alături de patronul campioanei, Neluțu Varga.

Fostul ministru al Apărării, profesorul Vasile Dâncu, un om foarte apropiat de CFR Cluj, președintele PSD Marcel Ciolacu și vicepremierul Sorin Grindeanu au stat lângă Nelu Varga. Din păcate pentru cei trei puternici susținători ai feroviarilor și pentru potentul om de afaceri, echipa lor favorită a pierdut cu 1-0, deși a jucat cu un om în plus timp de 75 de minute, după eliminarea fundașului spaniol Patric pentru un fault din postura de ultim apărător.

CITEȘTE ȘI: CFR Cluj pierde din nou la Roma, deși a avut aproape tot meciul superioritate numerică

În imagini, apare și un al patrulea lider PSD, șeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, secretarul de stat Gheorghe Cârciu.

PSD, marcaj strâns la CFR Cluj la meciul cu Lazio de pe Stadio Olimpico
Foto: gsp.ro

Colegii de la GSP.ro i-au surprins, joi, pe Vasile Dâncu și Nelu Varga pe străzile Romei. Cei doi, care se află în relații foarte bune, au vizitat capitala Italiei în după-amiaza partidei. Flancați de mai mulți oameni de la vârful clubului, Dâncu și Varga s-au întreținut constant. Au glumit și s-au luat prietenește de gât la un moment dat pe străzile din Cetatea Eternă.

PSD, marcaj strâns la CFR Cluj la meciul cu Lazio de pe Stadio Olimpico
Foto: gsp.ro

Despre Vasile Dâncu, un suporter din umbră al ardelenilor, presa sportivă a scris în mai multe rânduri că este unul dintre cei mai influenți sfătuitori ai lui Varga.

Comenteaza