Rareș Bogdan, mesaj înainte de moțiune: "Nu vă fie frică, PSD-ul pică. Timpul nesimțiților a expirat"

Rareș Bogdan, mesaj înainte de moțiune: "Nu vă fie frică, PSD-ul pică. Timpul nesimțiților a expirat"

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a transmis un mesaj de încurajare înainte de votul moțiunii de cenzură în care afirmă că guvernul PSD va cădea pentru că "timpul nesimțiților a expirat".

"Nu va fie frica, PSD-ul pica. Timpul nesimtitilor a expirat. Ori PSD, ori Romania. Romania normala!", transmite Rareș Bogdan într-un mesaj postat pe Facebook în ziua votului moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

"Mai jos sunt cele doua poze simbol al unei guvernari catastrofale, momentul maxim al demonstratiei maraton impotriva OUG13 din februarie 2017 si momentul infiorator al 10 august 2018. Aceste doua momente si promovarea nesimtitilor, agramatilor, tupeistilor, repetentilor si a damelor de moravuri usoare in functii publice au marcat cei 3 ani de guvernare a stangii retrograde, populiste si anti-occidentale in Romania. In aceasta perioada guvernantii si majoritatea parlamentara toxica s-au preocupat de drepturile infractorilor mai mult decat de drepturile si viata oamenilor cinstiti. Strazile Romaniei au fost invadate de zeci de mii de infractori eliberati din puscarii inainte de termen. Datoria publica a Romaniei a crescut la un nivel fara precedent. Perioada anilor 2017 - 2019 poate fi considerata cea mai nenorocita perioada din primii 30 de ani scursi de la momentul 1989, caderea lui Ceausescu.) - cam asa se va consemna intr-o carte de istorie peste 50 de ani", a mai scris europarlamentarul PNL.

Comenteaza