REALITATEA TV Cluj: Buda cere demisii pe capete VIDEO

REALITATEA TV Cluj: Buda cere demisii pe capete VIDEO
Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, le-a solicitat tututor şefilor de servicii sau instituţii deconcentrate care sunt membru PNL sau apropiaţi acestui partid să îşi dea demisia. Astfel, spune Daniel Buda, PNL ar dovedi că a trecut cu adevărat în opoziţie. În replică, preşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că şefii la care face referire liderul PDL şi-au câştigat funcţiile în urma unor concursuri şi nu trebuie să demisioneze.

Preşedintele PDL Cluj i-a chemat pe liberali în opoziţie, dar spune că pentru asta trebuie să renunţe la funcţiile din diverse instituţii. "Le solicit tuturor acelora care aparţin PNL şi care se regăsesc în structurile de conducere ale diverselor instituţii la nivel local demisia de îndată", spune Buda. "Dacă într-adevăr au trecut în Opoziţie, atunci Opoziţia însemană şi plecarea automată din fruntea serviciilor deconcentrate sau a unor instituţii în care au fost numiţi pe criterii politice".

Preşedintele PNL Cluj spune că şefii instituţiilor şi-au câştigat funcţiile prin concurs. "Oamenii care sunt în deconcentrate şi-au luat aceste poziţii prin concurs", spune Horea Uioreanu, care e şi preşedintele Consiliului Judeţean. "Este serviciul lor şi până acum nu am avut sesizări că nu şi-au făcut treaba, nu văd niciun motiv ca directorii sau directorii adjuncţi pe care domnul Buda îi indică să-şi dea demisia. Îşi fac treaba - rămân acolo, dacă nu - pleacă".

Horea Uioreanu şi-a arătat intenţia de a menţine alianţa cu PSD în cadrul Consiliului Judeţean.


Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

 

Comenteaza