Remus Lăpuşan: "PSD Dej este cea mai importantă organizaţie la nivelul judeţului Cluj". Vezi cine va candida pentru zona Dejului

Remus Lăpuşan:
Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, susţine că organizaţia locală este cea mai importantă din întreg judeţul Cluj. Lista celor care candidează în zona colegiului Dej pentru funcţia de consilier judeţean a fost finalizată, anunţă şi deputatul PSD Cornel Itu.

Deputatul Cornel Itu a anunţat că s-a aprobat lista celor care s-au înscris în lupta pentru funcţia de consilier judeţean, pe zona colegiului Dej. Pentru această titulatură vor candida Marcel Trâmbiţaş, Florin Federiga şi Valentin Cuibus. Totodată, acesta a spus că în afara celor 6 aleşi locali ai PSD, care sunt acum în funcţie, pe listele partidului pentru funcţia de consilier local vor fi încă 12 persoane. "Vom obţine minim 10 consilieri şi vom avea o majoritate în Consiliul Local Dej", a spus acesta.

 

Costan Morar, actualul primar al oraşului, este candidatul desemnat de PSD pentru funcţia de edil al Dejului la alegerile din iunie 2012. Acesta spune că ar fi candidat ca şi independent dacă social-democraţii nu i-ar fi dat undă verde. "Oricum candidam la funcţia de primar, ca şi independent, dar am ştiu că raţiunea va învinge, am ştiut că o să am înţelegere din partea organizaţiei şi judeţene şi municipale pentru că unitatea partidului contează", a spus Morar.

 

"Organizaţia PSD Dej este cea mai importantă organizaţie a PSD de la nivelul judeţului Cluj. Cu siguranţă Morar Costan va fi în continuare primarul oraşului, la fel cum pot să vă spun că Marcel Trâmbiţaş va fi consilier judeţean începând cu data de 10 iunie", a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Comenteaza