Soros şi-a declarat susţinerea pentru Kamala Harris: „Să-l învingem pe Donald Trump”

Soros şi-a declarat susţinerea pentru Kamala Harris: „Să-l învingem pe Donald Trump”
| Foto: https://www.facebook.com/Alexandersorospublic

Miliardarii George și Alex Soros o susțin pe Kamala Harris, după retragerea actualului președinte, Joe Biden din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă.

Alex Soros, fiul miliardarului de origine maghiară, George Soros a declarat că Harris este cel mai bun candidat și că este momentul ca Donald Trump să fie învins.

„Să-l învingem pe Donald Trump”, a spus Alex Soros. „Ea este cel mai bun și mai calificat candidat pe care îl avem. Trăiască visul american!”, a mai declarat acesta. Totodată acesta a adăugat o fotografie cu el și Kamala Harris. Și George Soros o susține pe Kamala.

George Soros, un evreu supraviețuitor al Holocaustului, a contribuit la cauzele progresiste și liberale prin intermediul fundației sale Open Society Foundations. Influența politică a lui George Soros a fost aspru criticată grupurile conservatoare din SUA. În Ungaria și Polonia, eforturile sale de a promova democrația și societățile nu au fost apreciate.

Fiul lui George Soros, Alexander Soros, s-a axat pe drepturile omului, justiția socială și sustenabilitatea mediului, însă şi acesta a fost criticat. Inclusiv mesajul recent publicat de acesta pe Facebook a fost comentat de americani, care i-au transmis că noul adversar al lui Trump îi va face victoria mai uşoară. 

Comenteaza