Tișe îi face praf pe cei de la AUR: „Nu face nimeni alianță cu ei. Au făcut numai scandal de când sunt în Parlament”

Tișe îi face praf pe cei de la AUR: „Nu face nimeni alianță cu ei. Au făcut numai scandal de când sunt în Parlament”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Liderul forului administrativ județean clujean susține că orice vot dat celor de la AUR la alegerile de anul viitor va fi un vot irosit deoarece nimeni nu va face alianță cu un partid extremist.

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, AUR este situat în unele dintre ele chiar pe poziția a doua, sub PSD, dar în fața Partidului Național Liberal.

AUR-ul, un partid extremist, este imposibil să guvernezi cu el și partidele s-au exprimat deja în acest sens. Poate este chiar peste PNL în undele sondaje. Dar oamenii trebuie să știe că AUR este un partid extremist, cu care niciun alt partid nu va putea să facă alianțe. Deci orice vot dat AUR va fi un vot irosit, pentru că nici PNL și nici PSD nu vor face niciun fel de alianță cu ei, nici electorală, nici postelectorală, de niciun fel.

Cu alte cuvinte, că AUR are 20%, înseamnă că cei care votează cu AUR nu vor putea ajunge să își pună în practică măsurile propuse, fanteziste, dar care sună bine. E frumos să spui oamenilor că de mâine vor avea salarii triple. E ușor doar să vorbești la megafon. A mai fost o perioadă, dacă vă amintiți, când la fel se întâmpla cu partidul lui Dan Diaconescu, unde oamenii credeau că li se vor da 20.000 de euro dacă vor vota cu ei. Pe urmă s-a văzut că au luat țeapă de la partidul respectiv.

La fel USR, care a avut o șansă extraordinară. Erau oameni tineri, inteligenți, dar nu s-au adaptat la realitatea vieții noastre și au crezut și ei că din vorbe pot să rezolve totul. Una peste alta, dacă ar fi să ne uităm la spectrul politic din România, în momentul de față, partidele responsabile și serioase care pot să guverneze această țară sunt cele două partide plus, să spunem, UDMR, care a demonstrat că este un partid serios. Restul, se va demonstra, vor fi voturi irosite, pentru că nu pot genera politici publice. Ce au făcut în Parlament în afară de scandal?”, a afirmat Alin Tișe, la un post local de radio.

Șeful CJ Cluj a mai spus că este nevoie de stabilitate mai mult ca niciodată în România, iar țara trebuie să genereze un guvern responsabil, stabil și serios în primul rând.

Comenteaza