Uioreanu la Realitatea TV Cluj: "Parlamentarii nu mă ajută"

Uioreanu la Realitatea TV Cluj:
Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, s-a declarat nemulţumit de activitatea parlamentarilor clujeni de până acum şi a promis că va discuta cu aceştia pentru a le explica concret care sunt proiectele judeţului ce au nevoie de sprijin.

"După vacanţă am să discut cu parlamentarii clujeni, în special cu cei din USL şi am să le explic probleme pe care la are Clujul şi unde avem nevoie de sprijin de la ministere. Ei au posibilitatea de a influenţa unele procese, pot aduce investiţii şi proiecte. De-a lungul timpului, parlamentarii clujeni au adus bani la biserici, la cultură. O să îi rog şi acum, în bloc, să ia în considerare interesele judeţene, să în serios lobby-ul pe care trebuie să îl facă pentru judeţul Cluj", a spus Uioreanu în această seară la Realitatea TV Cluj.

Printre proiectele administraţiei judeţene ce au nevoie prioritar de sprijin financiar se numără centurile municipiilor Cluj-Napoca, Dej şi Huedin, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, reabilitarea drmurilor judeţene, Spitalul Regional de Urgenţă şi chiar Autostrada Transilvania.

Întrebat de ce parlamentarii nu au făcut nimic până în prezent pentru proiectele mai sus menţionate, Uioreanu a declarat că aceştia s-au ocupat strict local, fiecare în parte de interesele pentru colegiul pe care aceştia îl reprezintă. "Avem nevoie de sprijin pentru întregul judeţ. Poate au şi ei şi alte idei pentru Cluj şi pentru dezvoltarea acestuia".

 

Comenteaza