Uioreanu vrea controlarea activităţii lui Bica în comisiile de licitaţie ale Consiliului Judeţean VIDEO

Uioreanu vrea controlarea activităţii lui Bica în comisiile de licitaţie ale Consiliului Judeţean VIDEO
Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă extraordinară, la convocarea consilierilor Uniunii Social - Liberale, după ce vicepreşedintele CJ Cluj, preşedinte al mai multor comisii de licitaţie, a fost arestat preventiv pentru luare de mită.

"Diseară convocăm o şedinţă extraordinară a CJ Cluj pentru a discuta situaţia creată. În cazul în care consilierii judeţeni vor decide că e necesar să se facă o comisie de anchetă - şi eu cred că e cazul - pentru a analiza activitatea comisiilor de licitaţie, o vom face", spune preşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu.

Aceasta, pentru că "domnul Bica a condus marea majoritate a licitaţiilor de la Consiliul Judeţean", spune liderul PNL Cluj. "Darea şi luarea de mită e  un act de corupţie, e un act penal, dar cineva dă mită iar altcineva ia ca să favorizeze o firmă, ceea ce e un atentat la bugetul judeţean, pentru că beneficiarul lucrărilor e populaţia judeţului Cluj", spune el.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, marţi, sub acuzaţia de luare de mită. Procurorii spun că acesta ar fi urmat să favorizeze o firmă în câştigarea unui contract de mentenanţă la stadionul Cluj Arena.

Comenteaza