USL continuă războiul cu PDL şi cu primarul Emil Boc. Ce-i reproşează

USL continuă războiul cu PDL şi cu primarul Emil Boc. Ce-i reproşează
USL Cluj continuă azi războiul cu PDL Cluj, după ce l-a acuzat pe primarul Emil Boc de populism. "Amintim PDL Cluj, ineficiența, populismul și demagogia manifestate de Emil Boc în calitate de premier și primar", transmite USL Cluj.

"Profesorului în drept constituțional", premierului de ocazie, Emil Boc i s-au întors nenumărate OG și legi ca fiind neconstituționale, ca o completare a populismului și lipsei de viziune manifestate în anii de guvernare, Boc nu a generat nici o măsura de creștere a veniturilor, ci doar măsuri de reducere a cheltuielilor", arată USL Cluj într-un comunicat de presă unde enumeră "victimele guvernării Boc": bugetarii, pensionarii, Autostrada Transilvania, ANAF, Poşta Română, Hidroelectrica, prețul la gaze, TVR-ul, indemnizația pentru mame, taxa auto, Oltchim, educația "și multe altele".

"În acest context, USL Cluj îi cere primarului Emil Boc să-și revină la normalitate în al 12-lea ceas și să renunțe la populism, în favoarea revigorării comunității clujene", mai arată USL.

 

Comenteaza