USL: "PDL Cluj sperie studenţii, pensionarii şi persoanele care beneficiază de ajutor social de la primărie!" VIDEO

USL:
Reprezentanţii USL Cluj, Marius Nicoară şi Remus Lăpuşan acuză PDL Cluj că face abuz de putere asupra clujenilor pentru a-i împiedica să meargă duminică la referendum.

"Este un abuz din partea primăriei. Pentru cei care lucrează la primărie, pentru cei care au rude acolo, pentru studenţi sau pensionari, pentru toţi clujenii care beneficiază de diverse facilităţi sau ajutoare sociale din partea municipalităţii. Voi face o plângere către poliţie pentru ca încălcarea la viaţa privată să fie stopată", a spus Marius Nicoară.

Remus Lăpuşan spune că astfel de şantaje se petrec peste tot în municipiul Cluj-Napoca, dar şi în comunele din judeţ unde există primari PDL.

"Mai sunt câteva zile pănă la referendum şi vă spun că împreună cu colegii şi simpartizanţii noştri vom spune un DA răspicat la vot. Cer public domnului Boc să inceteze atacul şi presiunea asupra pensionarilor. Au venit la mine mai mulţi pensionari şi mi-au spus, în baie pentru că le era frică să vorbească, că au fost ameniţaţi că în cazul în care se vor duce la vot nu vor mai primi ajutoarele de la UE. Este un atact la persoană, la democraţie. Au fost ameninţaţi că o să li se taie din pensii, că nu o să mai primească reducere la transportul în comun", a spus Lăpuşan.

USL Cluj îi îndeamnă pe clujeni să meargă la vot şi să nu le fie frică de ameninţări

Uniunea Social Liberală (USL) Cluj a atenţionat Biroul Electoral Central (BEC) cu privire la intenţia PDL de a amplasa camere video la intrarea în secţiile de votare din Cluj-Napoca şi intenţionează să depună şi o plângere la Poliţie pentru stoparea acestei iniţiative.

 Conducerea PDL Cluj a anunţat ieri că va instala camere video la intrarea în secţiie de votare.

 

 

Comenteaza