Video RUPE-ŢI PERMISUL, etapa cum să zbori pe lângă tramvai, ca vodă prin lobodă / "Care semafor? Care refugiu?"

RUPE-ŢI PERMISUL, etapa cum să zbori pe lângă tramvai, ca vodă prin lobodă / "Care semafor? Care refugiu?"
| Foto: captura video - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Unii şoferi din Cluj-Napoca parcă se iau la întrecere cu Codul Rutier, mai exact care pe care pune la pământ. De data aceasta călătorii şi pietonii au scăpat cu viaţă. 

Dacă staţi rău cu inima e recomandat să evitaţi acest filmuleţ de pe strada Plopilor din Mănăştur. În filmarea de duminica aceasta postată pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca poate fi observat un şofer care fie nu are permis, fie nu ar trebui să aibă. 

Într-un trafic ultra lejer în după-amiaza de duminică poate fi observat un şofer "grăbit" care nu respectă nimic din ceea ce se presupune că ar fi trebuit să înveţe înainte de a se urca la volanul unei maşini: "viteazul" din Cluj-Napoca a tăiat-o pe lângă tramvai, pe roşu, peste refugiul pietonal al călătorilor.  

Alţi şoferi care au văzut postarea spun că poate se sesizează cineva "de unde trebuie", în aşa fel încât asemenea specimene să fie nevoite să circule ca pietoni, măcar ca acela care a scăpat teafăr înainte să zburde el pe roşu. 

"Sunt curios dacă la filmările astea cu cocalari demenți și iresponsabili se autosesizează Poliţia Rutiera!"
"Din păcate. Motivează că nu sunt legale camerele de bord. Mă întreb ce făceau în cazul unui accident cu victime oare ar fi ținut cont de imagini?"
"Unu din ăsta îţi poate lua familia de lângă tine. Permisul luat pe viaţă ar trebui!"
"Nu fi rău... poate era drogat...", au fost câteva dintre comentariile celor care l-au văzut pe viteazul şofer din Cluj-Napoca trecând ca vodă prin lobodă. 

Comenteaza