Boc a povestit cum s-a simțit după booster: "Am luat două pastile de paracetamol"

Edilul Clujului, Emil Boc, a povestit cum s-a simțit după ce s-a vaccinat cu cea de-a treia doză împotriva COVID-19. 

Emil Boc a fost întrebat la ZIUA LIVE cum se simte după ce-a de-a treia doză a vaccinului anti-COVID.

"Nu am absolut niciun simptom care să-mi spună că e vreo problemă. Față de doza 1, când am făcut, atunci, cu Astrazeneca, când am avut un pic o stare mai febrilă, început de frisoane, la doza 2 nu am avut nimic, iar acum, la doza 3, pe care am făcut-o cu Pfizer după cele două cu Astrazeneca, pot să vă spun că totul a fost absolut în regulă - o simplă, ușoară durere la locul unde a fost administrat vaccinul, dar, în rest, absolut nimic. Recunosc, am luat două paracetamoale, unul imediat după vaccin, altul seara, înainte de culcare. Totul a decurs normal, fără probleme", a povestit Emil Boc, vineri, la ZIUA LIVE.

Primarul a profitat de ocazie și a făcut un nou apel pentru vaccinare:

"În continuare rămân un susținător necondiționat și fără echivoc al demersurilor de vaccinare, ca fiind singura soluție pentru păstrarea sănătății individuale, pentru prevenirea aglomerării spitalelor și pentru cei a celor din preajma noastră, pentru că un om care este vaccinat, cu siguranță nu face o formă gravă - se pare că este și mai puțin contagios dacă se infectează, pentru că vaccinul nu te apără să nu te infectezi, dar îți protejează viața. (...) La Clujana, am vorbit săptămâna trecută cu conducerea spitalului, totate persoanele care erau atunci la terapie intensivă erau nevaccinate".

Boc a anunțat miercuri că s-a vaccinat cu cea de-a treia doză anti-COVID.

''Azi m-am vaccinat cu Doza 3. Vaccinarea reprezintă cea mai sigură cale pentru protejarea sănătății individule și colective. De asemenea, vaccinarea previne aglomerarea sistemului medical'', a declarat edilul Emil Boc. 

Comenteaza