Ceaiuri ideale pentru o cură de slăbire

Ceaiuri ideale pentru o cură de slăbire

Ceaiurile pentru slăbit ajută la purificarea organismului, eliminând toxinele acumulate, dar şi excesul de apă. 

Ceaiul de scortisoara

Tinerea unei cure de slabire cu ceai de scortisoara reprezinta o buna alegere daca esti diabetic. Principala calitate a acestui tip de ceai este faptul ca ajuta la scaderea nivelului de colesterol. Ai posibilitatea sa folosesti doua lingurite de scortisoara pentru a face un ceai dietetic, dar doua bete vor oferi un gust incredibil de bun. Cura de slabire cu ceaiul de scortisoara actioneaza prin provocarea unui raspuns termogenic in care se accelereaza metabolismul. Acest lucru ajuta la controlul zaharului din sange, fiind, de asemenea, o licoare excelenta pentru cei care traiesc intr-o zona cu clima rece.

Ceaiul verde si ceaiul negru

Aceste tipuri de ceaiuri sunt fabricate din aceeasi planta, numita Camellia sinensis. Ceaiul verde are un gust mult mai usor si un termen de valabilitate mai scurt, pe cand ceaiul negru este mai puternic si mai copt, cu un termen de valabilitate destul de lung, puteti sa cititi aici diferentele dintre aceste doua ceaiuri. Cercetarile stiintifice arata ca ceaiul verde creste metabolismul si oxideaza grasimile, fara a ridica pulsul inimii, ajutand, astfel, la pierderea in greutate si la eliminarea grasimii in exces. Ceaiul verde a fost dovedit, de asemenea, ca reduce incidenta bolii Alzheimer, continand, totodata, substante (catechine si L-teanine) care protejeaza organismul impotriva virusurilor.

Ceaiul de ghimbir

Pune o felie de rădăcină de ghimbir la o cană de apă clocotită, după care lasă să infuzeze timp de jumătate de oră. Apoi, bea ceaiul cu înghiţituri mici, de câteva ori pe zi, înainte de fiecare masă, cu 20 de minute. Ai mare grijă ca în timpul acestei diete să nu consumi mai mult de 1.800 de calorii în fiecare zi. De asemenea, trebuie să renunți la alimente care conțin multe calorii, mai ales la prăjeli și produse procesate. Nu uita să faci mișcare, cel puțin 30 de minute pe zi. În plus, evită consumul de sare în exces.

Etichete
Comenteaza