Condimentul 100% românesc: vindecă o mulţime de boli şi poate înlocui sarea

Răspândit pe arii largi în emisfera nordică, tarhonul este parte din cele patru ierburi fine ale francezilor, alături de pătrunjel, asmăţui şi arpagic. Se găseşte din abundenţă şi la noi în ţară, însă din nefericire bucătăria româneacă nu îi fructifică îndeajuns.
Dacă gospodinele ce se inspiră din bucătăra vestică îl mai folosesc, puţină lume ştie că ceaiul de tarhon este un remediu bun la toate, fiind un tratament naturist exceptional în lupta cu numeroase boli sau infecţii.
1. Tratează afecţiunile digestive
Băut regulat, ceaiul de tarhon este un aliat veritabil al sănătăţii sistemului digestiv. Este de un real ajutor în combaterea constipaţiei, a balonării şi a dispepsiei şi ajută la reglarea metabolismului, prin stimularea secreţiei de sucuri digestive şi activarea unor enzime speciale.
2. ...
CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI
Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei