Dieta cu limonadă, popularizată de Beyonce. Slăbeşti şi cureţi organismul de impurităţi

Dieta cu limonadă, popularizată de Beyonce. Slăbeşti şi cureţi organismul de impurităţi

Dieta cu limonadă a fost popularizată mai ales de cântăreaţa Beyonce, care a fost aşa de încântată de cât de rapid a pierdut kilogramele acumulate în timpul sarcinii, încât a recomandat-o şi altora.

Cum arata meniul dietei cu limonada?

Ziua 1: apa cu sare + limonada indulcita cu miere si condimentata cu piper cayenne de 9 ori pe zi. 

Ziua 2: apa cu sare + 9 limonade cu lamaie si putina miere, salata verde preparata cu lamaie, fructe.

Ziua 3: apa cu sare + apa calda cu lamaie dimineata, un bol mic de cereale cu lapte simplu de soia, o supa de legume, o felie de paine integrala, putin peste fript cu o salata verde stropita cu lamaie, plus 6-7 pahare de limonada.

Ziua 4: un meniu similar cu ziua a 3-a.

Ziua 5 si ziua 6: apa cu sare + apa calda cu lamaie dimineata, 2-3 fructe, broccoli fiert, un iaurt, salata de verdeturi cu linte fiarta, ciuperci fierte, 6-7 limonade.

Ziua 7 si ziua 8: apa calda cu lamaie dimineata, omleta din 3 albusuri de ou, castraveti, salata verde, un bol mic cu orez brun si o portie mica de peste fript, 6-7 limonade. 

Ziua 9: apa calda cu lamaie dimineata, un ou fiert, 2-3 fructe, 4-5 limonade, cateva migdale, o bucata mica de peste cu o salata de verdeturi.

Ziua 10: apa calda cu lamaie dimineata, supa, cateva migdale, o salata de legume, limonade.

Meniul de mai sus este unul aproximativ, incearca sa variezi alimentele astfel incat sa nu depasesti 700-1000 de calorii. De asemenea, ai grija ca alimentele sa fie cat mai usoare, naturale si in portii mici.  

Dieta cu limonada, ca orice alta dieta care promite slabiri rapide, nu trebuie tinuta prea mult timp pentru a se evita carentele nutritionale. 

Comenteaza