Dietă de primăvara la micul de dejun. Meniul pentru 15 zile
- Scris de Ziua de Cluj
- 27 Feb 2019, 10:41
- Sănătate
- Ascultă știrea

Iată ce ar trebui să mănânci 15 zile la rând, la micul dejun, pentru a-ţi accelera metabolismul şi a slăbi!
Mic dejun 1: o jumatate de banana, 120 de grame de fructe de padure si un smoothie facut din 120 de mililitri de lapte si pudra proteica de orez.
Mic dejun 2: iaurt grecesc, caci este mai bogat in proteine, 50 de grame de masline si 130 de grame de orez brun.
Mic dejun 3: o salata de fructe care sa contina o jumatate de banana, un mar, o portocala, dar si avocado si nuci, pentru senzatia de satietate.
Mic dejun 4: 250 de grame de broccoli fiert, amestecat cu o lingura de ulei de masline extravirgin.
Mic dejun 5: un ou fiert, o felie de branza (cat doua degete ale tale), o felie de paine integrala.
Mic dejun 6: o mancare de ciuperci preparata fara ulei si condimentata dupa gust.
Mic dejun 7: o supa de pui (de pe care ai aruncat grasimea intarita peste noapte, in frigider).
Mic dejun 8: 250 de grame de cirese si o felie de branza degresata (cat doua degete ale tale).
Mic dejun 9: o salata de ridichi, cu un ou fiert si o felie de paine integrala.
Mic dejun 10: 200 de grame de mancare de fasole verde (inabusita).
Mic dejun 11: 120 de grame de ton in suc propriu (nu in ulei) cu doua felii de paine integrala prajita, patrunjel si ardei iute.
Mic dejun 12: doua felii de paine integrala prajita pe care sa intindeti cate o lingura de branza de vaca degresata, iar peste sa presarati seminte de in.
Mic dejun 13: doua linguri de unt de soia si cateva 3-5 felii de banana, amestecate si intinse pe doua felii de paine integrala prajita.
Mic dejun 14: un baton din fulgi de ovaz, un mar si un pahar cu lapte rece, degresat.
Mic dejun 15: o felie de pepene galben si un ceai verde, neindulcit