Dieta japoneză cu ceai. Meniul zilnic
- Scris de Ziua de Cluj
- 22 Ian 2019, 09:16
- Sănătate
- Ascultă știrea
După cele 5 zile de dietă, se recomandă a se bea în continuare câte o cană de ceai pe zi, chiar și două, fără alte restricții alimentare, însă.
Meniul zilnic este următorul:
Micul dejun - O ceaşcă de ceai roşu cu suc proaspăt de portocale şi o felie de pâine integrală sau două batoane de musli.
Prânz - O salată de orez, o salată de paste rece sau orez cu legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.
Gustare - O ceaşcă de ceai roşu
Cină - Un bol cu supă de orez, supă sau ciorbă de legume, o porţie de peşte la tavă cu legume sau pui la grătar, o salată de legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.