Dieta rapidă cu struguri! A apărut în SUA anilor ’20

Dieta rapidă cu struguri! A apărut în SUA anilor ’20

Este o dieta rapida si foarte eficienta. Este de ajuns sa consumi struguri cateva zile pentru a detoxifia organismul si a slabi sanatos.

Ziua 1

Micul dejun: 100 de grame de brânză de vaci degresată cu mărar, patru felii de pâine neagră sau graham şi 200 de grame de struguri.

Prânz: 250 de grame de piept de pui preparat la grătar, condimentat cu sare şi piper, 50 de grame de brânză de vaci degresată amestecată cu 100 de grame de iaurt şi două linguri de lapte, condimentată cu sare şi piper şi 150 de grame de struguri.

Cină: 400 de grame de varză fiartă aproximativ 20 minute cu o lingură de unt, iar la final de amestecă cu 200 de grame de struguri şi se mai lasă la foc încă cinci minute, plus 250 de grame de file de peşte condimentat, prăjit în unt.

Gustare: dacă ţi se face foame între mese mai poţi mânca încă două sau trei porţii de struguri şi poţi bea până la un litru de must pe zi. Dacă ai poftă de ceva bun, îţi poţi prepara şi un cocktail din struguri, care va accelera ritmul dietei: amestecă 200 de ml de suc de morcovi cu 125 de ml de suc proaspăt de struguri, 30 de ml de suc de ţelină şi o linguriţă de miere. Adaugă şi sucul proaspăt al unei lămâi şi bea cocktailul imediat.

Ziua 2

Micul dejun: patru linguri de fulgi de porumb şi un preparat realizat din struguri, miere şi iaurt: încălzeşte puţin două linguri de miere, amestecă apoi mierea cu 300 de grame de iaurt şi toarnă compoziţia obţinută peste 400 de grame de struguri.

Prânz: o salată exotică de struguri preparată cu următoarele ingrediente: 300 de grame de salată, 200 de grame de struguri, două linguri de alune, două linguri de oţet, o lingură de ulei de măsline, o linguriţă de muştar, sare şi piper. Modul de preparare: salata spălată şi curăţată se rupe în bucăţele mici într-un castron, strugurii se taie în jumătăţi, iar alunele se prăjesc puţin în tigaie, fără grăsime. Se amestecă apoi toate ingredientele într-un bol şi se prepară un sos care se toarnă peste salată. Sos: se amestecă oţetul cu puţină apă, sare, piper, muştar şi la final ulei. Preparatul se poate mânca cu o felie de pâine neagră sau de graham.

Cină: un bol de salată de fructe cu iaurt preparată în felul următor: se spală, se taie mărunt şi apoi se amestecă 200 de grame de struguri cu două mere şi 100 de grame de pepene galben, iar deasupra se toarnă 100 de grame de iaurt degresat.

Ziua 3

Micul dejun: se amestecă 100 de grame de cereale cu 150 de grame de iaurt degresat îndulcit cu două linguriţe cu miere. Apoi se spală 300 de grame de struguri şi amestecă cu preparatul de mai sus.

Prânz: o ceapă tăiată mărunt se căleşte cu o linguriţă de ulei şi apoi se adaugă 100 de grame de orez. Peste aceste ingrediente se mai adaugă încă 200 de ml de apă şi se fierbe totul timp de 20 de minute. La sfârşit se mai adaugă şi 100 de grame de mazăre şi 100 de grame de struguri şi se mai fierbe preparatul încă cinci minute. Se condimentează apoi totul cu sare şi piper.

Cină: două şniţele din carne de vită cu garnitură din 200 de grame de cartofi fieţi în coajă şi 300 de grame de struguri.

Etichete
Comenteaza