Efecte uimitoare pentru sănătate. Sucul natural care învinge colesterolul şi te protejează de diabet

Efecte uimitoare pentru sănătate. Sucul natural care învinge colesterolul şi te protejează de diabet
Un suc natural este incredibil de eficient pentru sănătate. În câteva zile îţi curăţă rinichii de pietre şi ficatul de colesterol.

Sucul natural de mere este bogat în acizi naturali, vitamine, minerale şi este un antioxidant puternic. Conform cercetărilor, mărul are o valoare specială de vindecare datorita pulpei fructului care este bogat in pectină, care este substanta fibrelor şi se dizolvă prin maturizarea fructului. Pectina blochează asimilarea grăsimilor şi a colesterolului, prin acesta reduce nivelul colesterolului din sânge, iar în mod indirect previne şi formarea colesterolului în ficat, astfel având un rol important şi în prevenirea precum şi tratarea arterosclerozei şi a problemelor de fiară ( pietre la fiară). Un alt efect important este neutralizarea substanţelor cancerigene în intestinul gros, şi prin acesta accelerarea eliminării acestora.

Sucul natural de mere conţine cu 50% mai mult vitamina A cu efect antioxidativ decât portocala. Vitamia A, pe lângă faptul că încetinește procesele de înbătrânire, ajută în prevenirea răcelilor şi al infecţiilor. Conţinutul de vitamina C a sucului natural de mere protejează sănătatea gingiilor şi a venelor, iar conţinutul de vitamina B este responsabil pentru funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos. Sucul natural mai conţine caroten, vitamina D şi F, precum şi minerale: calciu, bor, zinc și mangan. Sucul natural de mere reglează nivelul insulinei din sânge, de acea este recomandat şi diabeticilor. Curaţă sângele, venele, si fortifica sistemul nervos. Sucul natural de mere, deşi nu conţine mult fier, totuşi are o substanţă care ajută asimilarea fierului din alte surse, cum ar fi ouăle sau ficatul. Conţinutul semnificativ de calciu este benefic organismului uman, prevenind osteoporoza. Sucul natural proaspat este înviorător şi are efect benefic asupra digestiei. Este recomandat şi în caz de febră, inflamaţii, probleme respiratorii, insomnie, gută şi probleme ale sistemului digestiv.

Mai este recomandat şi în cazul dietelor şi a curelor de slăbire, deoarece conţinutul de energie şi vitamine întârzie senzaţia de foame. Consumul sucului natural este important pentru mămicile care alăptează, gravide şi pentru copii.

Pentru menţinerea sănătăţii organismului, sunt recomandate curele de detoxifiere. În momentul în care organismul este slăbit sau obosit, detoxifierea ficatului este extrem de benefică, deoarece odată cu aceasta creşte şi imunitatea organismului. Cura cu suc de mere pentru curăţarea ficatului durează şapte zile, perioadă în care se consumă câte un litru de suc pe zi. În acest interval, se elimină din alimentaţie produsele de origine animală. În schimb, se consumă ceai verde şi limonadă.

Etichete
Comenteaza