Gestul emoționant prin care un copil a mulțumit echipei medicale din Cluj pentru cum a fost tratat: „Sunteți minunați”

Gestul emoționant prin care un copil a mulțumit echipei medicale din Cluj pentru cum a fost tratat: „Sunteți minunați”

Un copil de 7 ani a făcut un gest emoționant pentru a-i mulțumi medicului și asistentelor de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, pentru modul în care l-au tratat.

Rareș, un copil de doar 7 ani, le-a scris medicilor și asistentelor de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, unde a ajuns după ce și-a „zdrobit un deget”, o scrisoare de mulțumire pentru felul în care l-au tratat și îngrijit. Acesta a fost transmisă medicului chirurg plastician Claudiu Filip și echipei sale din Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a SCJU Cluj-Napoca. Băiatul spune că a mers la spital cu o „frică foarte mare și multe emoții”, dar că acolo a fost întâmpinat de niște „oameni extraordinari”.

Reprezentanții SCJU Cluj-Napoca au decis să publice mesajul emoționant al băiețelului pe pagina de Facebook a spitalului.

„Un medic se simte cu adevărat împlinit dacă pacienții sunt mulțumiți și apreciază efortul depus. Atunci când mulțumirile vin de la un copil de 7 ani, gradul de satisfacție al medicului nu poate fi descris în cuvinte”, au transmis reprezentanții SCJU Cluj.

„Mii de mulțumiri din partea lui Rareș, cel mai mic pacient de pe secție.

Sunt Rareș și am 7 ani. În urmă cu 13 zile mi-am zdrobit degetul cu un lemn și am ajuns aici cu o frică foarte mare și cu multe emoții, dar aici am dat de niște oameni extraordinari, absolut toți de aici sunteți minunați. În primul rând vreau să mulțumesc domnului doctor Filip care a făcut tot posibilul să-mi pună degetul la loc, apoi vreau să vă mulțumesc pentru felul în care v-ați purtat cu mine și cu mami. Mulțumesc tuturor și pentru cadouri, mi-au fost de mare ajutor cât am stat aici.

Mulțumim tuturor. 23.11.2022”, a scris micuțul pacient.

”Ne alăturăm micului pacient Rareș și transmitem mii de mulțumiri medicului chirurg plastician Claudiu Filip și echipei sale minunate din Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a SCJU Cluj”, au completat reprezentanții clinicii clujene.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza