Medicii agaţă halatele în cui în weekend. Se întrec între ei

Medicii agaţă halatele în cui în weekend. Se întrec între ei
Zeci de medici, asistenți și farmaciști clujeni pun în weekend halatele în cui și pregătesc două evenimente inedite. Sâmbătă se întrec în campionatul de fotbal între clinici, iar duminică fac turul oraşului pe bicicletă.

Campionatul de fotbal între clinicile din Cluj își propune să-i determine pe clujeni să acorde mai multă atenție activității fizice și să nu uite că sfaturile medicilor, de a face mișcare în fiecare zi indiferent de vârstă, nu sunt simple lozinci.

Pentru a accentua acest mesaj, 60 de reprezentanți ai unor clinici din oraş, aranjaţi în opt echipe, vor juca sâmbătă între 10:00 şi 14:00 meciuri eliminatorii la Baza Sportivă UMF Iuliu Hațieganu. 

Tot în acest weekend, medicii, asistenții și toți cei interesați să facă mișcare în aer liber sunt așteptați să se alăture unui tur cu bicicleta în jurul Clujului. 

Participanţii vor pedala timp de aproximativ trei ore pe un traseu ghidat, uşor accesibil, iar plecarea se va face duminică la ora 10:00 din fața Parcului Etnografic Romulus Vuia, pe Tăietura Turcului. 

Acțiunea are loc în cadrul Zilelor Clujene de Educație pentru Sănătate.

Comenteaza