Militarii din Dej au propriul centru de vaccinare. Cine au fost primii pe lista imunizărilor

Militarii din Dej au propriul centru de vaccinare. Cine au fost primii pe lista imunizărilor
| Foto: Dejeanul.ro

Centrul a fost înființat la nivelul garnizoanei din Dej. În primă fază s-au vaccinat militarii în rezervă și în retragere, cei cu vârsta peste 65 de ani și cei cu boli cronice.

”În coordonarea Bazei 4 Logistică „Transilvania”, la nivelul garnizoanei Dej s-a înființat un centru fix de vaccinare care, începând cu data de 22 ianuarie, desfășoară activitatea de vaccinare a personalului militar în rezervă și retragere, cu vârsta de peste 65 de ani, și a militarilor în activitate cu boli cronice, pe baza opțiunii personale”, se arată într-un comunicat de presă, semnat de comandantul Garnizoanei Dej, Cristian Rus.

În comunicat se mai precizează că activitatea de vaccinare, coordonată de Baza 4 Logistică „Transilvania”, se derulează în conformitate cu strategia națională de vaccinare împotriva COVID-19  și cu precizările șefului Direcției Medicale privind organizarea, operaționalizarea și autorizarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 în M.Ap.N. 

”Atât personalul medical implicat, cât și militarii dejeni sunt încrezători în capacitatea autorităților specializate în gestionarea administrării vaccinului împotriva COVID – 19, în speranța reîntoarcerii printr-un efort colectiv la o viață normală”, se mai arată în comunicat.

Comenteaza