MIRACOLUL 100% natural din pahar: reglează GLICEMIA, scade riscul de CANCER, curăţă SÂNGELE

MIRACOLUL 100% natural din pahar: reglează GLICEMIA, scade riscul de CANCER, curăţă SÂNGELE
Nu este doar o băutură delicioasă, ci şi una extrem de sănătoasă.

Se ştie că morcovii îmbunătăţesc vederea, însă beneficiile lor nu se opresc aici. Sucul proaspăt de morcovi păstrează toţi nutrienţii şi substanţele benefice. Tocmai de aceea trebuie să consumaţi regulat această băutură.

Scade riscul de cancer

Betacarotenul din sucul de morcovi este transformat în vitamina A în organism, iar studiile arată că această vitamină este un antioxidant foarte puternic şi poate combate radicalii liberi responsabili pentru declanşarea anumitor tipuri de cancer, printre care cel de piele şi cel de sân.

Reglează glicemia şi vă ajută să slăbiţi

Prin urmare, vă va conferi o energie constantă şi va preveni apariţia senzaţiei de foame cîteva ore bune. Sucul de morcovi este săţios şi vă ajută să aveţi un metabolism harnic, ceea ce înseamnă că puteţi slăbi armonios.

Înfrumuseţează părul

Deficienţa de vitamina A se observă cel mai uşor la nivelul părului. Acesta îşi pierde strălucirea şi devine excesiv de uscat. Consumaţi suc de morcovi, deoarece vitaminele A şi E din compoziţia lui redau părului supleţea de altădată.

Curăţă sângele

Dacă veţi consuma regulat suc de morcovi, vasele de sânge vor fi uşor curăţate de grăsimi, ceea ce înseamnă că veţi avea o inimă sănătoasă şi vioaie.

Previne formarea cariilor

Sucul de morcovi este bogat în compuşi care previn formarea cariilor dentare. În plus, sucul de morcovi vă ajută să aveţi o igienă orală optimă. Totodată, îmbunătăţeşte digestia şi detoxifică organismul, combate retenţia apei în organism şi menţine tinereţea pielii.

Deoarece sucul de morcovi este concentrat şi poate avea un gust prea puternic, vă recomandăm să-l combinaţi cu alte ingrediente.

Suc de morcovi cu broccoli: 7 morcovi, 250 g broccoli, 2 sfecle rosii mici.
Suc de morcovi cu roşii: 7 morcovi, 2-3 roşii, 1 tulpină de ţelină, 1 căţel mic de usturoi, puţin ghimbir.
Suc de morcovi cu portocală: 7 morcovi, sucul de la o portocală, apă, gheaţă (la dorinţă)

 

Comenteaza