Noi cazuri de COVID de ieri până azi la Cluj. Zeci de pacienți sunt în spital

Noi cazuri de COVID de ieri până azi la Cluj. Zeci de pacienți sunt în spital

Clujul rămâne pe locul doi la rata de incidență a cazurilor de COVID-19 și la numărul noilor infectări la nivel național.

În ultimele 24 de ore, au fost depistați cu noul coronavirus 25 clujeni, cu doar un caz mai puțin față de ziua anterioară, când au fost raportate 26 de noi îmbolnăviri

Rata de incidență a cazurilor de infectare a scăzut ușor la Cluj, de la 0,49 ieri, la 0,47 astăzi, coeficient cu care se  situează pe locul doi pe țară, după municipiul București, care are 0,72 la mie. Media la nivel național a rămas la 0,21 cazuri de boală la o mie de locuitori.

Pe secțiile COVID din Cluj sunt internați 36 de pacienți cu COVID, printre care un copil. La ATI sunt 9 pacienți în stare gravă, toți adulți.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 361 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 62 mai puține față de ziua anterioară și 7 decese, unul anterior intervalului de referință.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza