Noi echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul de Copii din Cluj

Noi echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul de Copii din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a recepționat noi echipamente medicale de ultimă generație care au fost deja livrate Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

„Investițiile noastre în sănătate continuă. Achiziționarea acestor aparaturi medicale ultramoderne va permite medicilor spitalului nostru să realizeze diagnosticarea corectă și tratarea în cele mai bune condiții a micilor pacienți”, a declarat Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Valoarea noilor dotări este de 1.709.145 de lei, la care se adaugă T.V.A.. Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean a primit un ecocardiograf, un ecograf ultraportabil cu trei transductori – convex, liniar, cord, un sistem de cinci monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale cu stație centrală de monitorizare, precum și trei maceratoare antimicrobiene pentru produse de unică folosință din celuloză macerabilă.

Echipamentele medicale au fost achiziționate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Comenteaza