Pista stadionului, plină de lume la maratonul din weekend. Între timp, tribunele stau închise. "Opriți ipocrizia și dați drumul la spectacol!!!"

Pista stadionului, plină de lume la maratonul din weekend. Între timp, tribunele stau închise. "Opriți ipocrizia și dați drumul la spectacol!!!"

Suporterii U Cluj întreabă autoritățile "de ce în tribună este mai periculos decât pe pistă", după ce pe pista de pe Cluj Arena s-au adunat sute de persoane, la maratonul din weekend.

Cei de la Șepcile Roșii sunt nedumeriți de unele decizii ale autorităților, în contextul pandemiei cu COVID, cum ar fi faptul că se permite organizarea unor evenimente sportive cu participarea unui număr mare de persoane, inclusiv adunate pe pista de pe Cluj Arena, în timp ce suporterilor le este interzis accesul în tribune pentru a-și susține echipa favorită, în condițiile în care numărul mare de locuri de pe stadion ar putea asigura respectarea recomandărilor privind distanțarea: "DE CE ÎN TRIBUNA ESTE MAI PERICULOS DECAT PE PISTĂ??? / Opriți ipocrizia și dați drumul la spectacol!!!"

"A început #maratonuluiwizz
"WOW"!!! Clujul și România este încântată de câți adepți are sportul, de numărul copleșitor de participanți și de implicarea autorităților locale pentru o buna desfășurare a evenimentului...
OMITEM CEVA!?!
DA! de ex: -Stadioanele (în aer liber) sunt închise pentru orice forma de adunare publică, de susținere a sportului, de relaxare, pentru 90 de minute de trăiri...etc.
Cu tot respectul cuvenit pentru toate organizatiile și adunarile care promovează sportul și un mod de viață sănătos, cerem și noi o explicație (la care nu așteptăm vreo replică după cum ne-am obisnuit) .
DE CE ÎN TRIBUNA ESTE MAI PERICULOS DECAT PE PISTĂ???
Cu toate că în tribuna dacă ne adunam 3000, e mult și chiar acei 3000 suntem răsfirați pe tot stadionul (~33000 locuri), deși respirăm aceiași vocală!?
Opriți ipocrizia și dați drumul la spectacol!!!", au scris cei de la Sepcile roșii pe Facebook.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, luna trecută, o serie de restricții care au intrat în vigoare din 25 octombrie și sunt valabile până pe 25 noiembrie, printre care și cea care prevede că, în intervalul menționat, competițiile sportive se organizează și se desfășoară pe teritoriul României fără participarea spectatorilor.

Comenteaza