Președintele României, criticat pentru vizita la un spital clujean. ”S-au luat și se mai iau tone de șpagă”

Președintele României, criticat pentru vizita la un spital clujean. ”S-au luat și se mai iau tone de șpagă”
Klaus Iohannis

Deputatul Emanuel Ungureanu critică decizia președintelui României, de la vizita Institutul Oncologic din Cluj.

”Președintele României va vizita Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, unitate sanitară care asigură servicii medicale preventive, curative și paliative în domeniul oncologic și care desfășoară o amplă activitate de învățământ și cercetare. Prin această vizită, Președintele Klaus Iohannis transmite un semnal de încurajare a investiției în zona sănătății și susține un model de bună practică în domeniul medical, reprezentat de un spital care face performanță”, se arată pe site-ul președinției. Așadar, duminică, după festivitatea de deschidere a Olimpiadei Internaționale de Matematică, Klaus Iohannis merge la spitalul condus de fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu.

Deputatul Emanuel Ungureanu critică decizia președintelui, considerând că Institutul Oncologic nu este un model de bună practică în sănătate, ci un loc unde se iau tone de șpagă.

”Pacienții cu cancer care vin la Institutul Oncologic nu sunt tratați în niciun caz după cele mai înalte standarde de performanță, în acest Institut Oncologic s-au luat și se mai iau tone de șpagă. Vizita lui Klaus Iohannis validează simbolic sistemul murdar construit în acest spital de către Irimie pe spatele politic al lui Ioan Rus”, a scris  deputatul Emanuel Ungureanu, pe Facebook. 

Ungureanu, membru USR, este vicepreședintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaților. El este cel care a făcut plângeri împotriva medicului Mihai Lucan, intrat în atenția procurorilor anul trecut.

Comenteaza