Quinoa, alimentul-minune care te ajută să slăbeşti sănătos

Quinoa, alimentul-minune care te ajută să slăbeşti sănătos
| Foto: Arhiva

Quinoa este o sursă importantă de proteine, iar în combinaţie cu legumele şi verdeţurile poţi să obţii o masă rapidă, hrănitoare, dar fără un conţinut caloric ridicat.

Mic dejun: salată dintr-o jumătate de avocado, o roşie, un ardei gras şi salată verde creaţă, din belşug. Adăugaţi o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie

Gustarea 1: Un iaurt natural, cu maximum 2% grăsime

Prânz: un bol cu supă crudă de roşii (roşii, tulpini de ţelină, ardei roşu, apă) şi o salată energizantă cu germeni de lucernă (salată verde mix, ardei verde, seminţe de dovleac crude, roşii cherry, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie). Germenii de lucernă se găsesc în plafare şi în magazinele de produse naturiste.

Gustarea 2: 30 grame migdale/ caju/ nuci crude

Cină: quinoa de primăvară (2 linguri de quinoa fiartă, 2 roşii tăiate cuburi, un ardei gras tăiat cuburi, 2 legături de pătrunjel verde tocat mărunt, zeamă de lămâie). Se amestecă legumele, se decorează cu câteva frunze de pătrunjel verde, o felie de lămâie sau lămâie verde. Conţinutul se stropeşte cu puţin ulei de măsline extra virgin.

Etichete
Comenteaza