Rețeta Amish. Scazi rapid colesterolul și tensiunea

Rețeta Amish. Scazi rapid colesterolul și tensiunea

Colesterolul crescut și tensiunea ridicată reprezintă factori de risc pentru apariția bolilor cardiovasculare. Vezi cum le poți scădea după o rețetă Amish.

Credincioșii Amish apelează întotdeauna la ingrediente naturale pentru a trata orice boală. Îți propunem să încerci băutura lor care scade colesterolul și tensiunea arterială. Ai grijă, însă, să vizitezi și un medic, dacă te confrunți cu aceste probleme.

Ingredientele folosite în comunitatea Amish sunt foarte puternice și bogate în nutrienți buni pentru inimă. Mierea, de exemplu, conține calciu, potasiu, sodiu și vitaminele B, substanțe care luptă împotriva colesterolului crescut. Numeroase proprietăți benefice are și usturoiul, care poare reduce nivelul tensiunii arteriale. Ghimbirul conține o enzimă care se activează pentru a îmbunătăți sinteza colesterolului, iar oțetul de mere echilibrează nivelul PH-ului din organism. Sucul proaspăt de lămâie este foarte bun pentru cei care suferă de hipertensiune, deoarece relaxează vasele de sânge și le face mai flexibile. Dacă le prepari împreună, vei avea numeroase efecte benefice pentru organism.

AFLĂ AICI REȚETA AMISH PENTRU COLESTEROL

Comenteaza