Scapă de răceli fără medicamente. Mănâncă miere cu usturoi

Scapă de răceli fără medicamente. Mănâncă miere cu usturoi

Combinaţia dintre usturoi şi miere aduce o mulţime de beneficii pentru sănătate atunci când este consumată pe stomacul gol.

Usturoiul contribuie la reducerea tensiunii arteriale şi reglează nivelul de colesterol din sânge. Este un antibiotic natural care întăreşte sistemul imunitar şi previne apariţia răceliloR, a gripelor şi a infecţiilor. Consumând usturoi zilnic vei elimina mai uşor toxinele din corp şi vei preveni diabetul şi bolile de inimă.

Mierea de albine este considerată alimentul vieţii. Este un aliment cu foarte multe proprietăţi benefice, fiind un puternic antibiotic, antiinflamator, bio-stimulator, depurativ, emolient, laxativ şi energizant. Mierea de tei este ideală pentru problemele cu somnul, cea de eucalipt pentru problemele respiratorii, iar cea de manuka este ideală pentru persoanele cu boli gastro-intestinale.

Cum să faci un amestec de usturoi cu miere?

Amestecul se realizează din 3-4 căpăţâni de usturoi amestecate cu o cană de miere, lăsând totul la infuzat câteva zile în frigider sau la temperatura camerei. Astfel vei avea amestecul pregătit pentru a consuma câte o lingură în fiecare dimineaţă pe stomacul gol.

Comenteaza