South Beach, dieta care te pregăteşte de plajă

South Beach, dieta care te pregăteşte de plajă

Dieta South Beach pare să facă minuni în scurt timp şi mai ales… fără înfometare.

Miraculoasa dieta South Beach te ajuta sa pierzi in greutate intre 3,5 si 6 kg in doar doua saptamani, fara sa numeri caloriile sau sa rabzi de foame. Daca esti o mare iubitoare de deserturi, produse zaharoase, este bine de stiut ca regimul alimentar South Beach te va tine departe de aceste placeri culinare.

De asemenea, in perioada mentinerii greutatii, vei evita fructele si legumele cu un continut ridicat de glucide, alcoolul, fainoasele, grasimile animale. Intr-o prima etapa a dietei South Beach (doua saptamani) trebuie sa inlocuiesti aceste alimente cu carne slaba (de pui sau de peste), ulei de masline, legume si orez cu index glicemic mic, branzeturi slabe, alune, nuci etc. Chiar daca este supus unor fluctuatii de insulina si glicemie, in timpul regimului, organismul tau isi va reveni, autoreglandu-se.

Etapa a doua a dietei South Beach tine pana la atingerea greutatii corporale dorite si presupune sa reintroduci in alimentatie cerealele, laptele degresat, fructele si legumele (fara cartofi). Cand ai ajuns la silueta dorita, reintrodu in alimentatie si mai multe produse, dar, bineinteles, evita excesul alimentar si consumul de carbohidrati cu index glicemic mare. Aceasta este cea de-a treia etapa pe care o ai de parcurs in lupta cu kilogramele in plus.

O zi de regim in dieta South Beach

Regimul include cinci mese pe zi. Ce poti manca? La micul dejun alege o omleta din doua oua si doua feliute de bacon sau combinata cu broccoli, ciuperci sau ardei gras si cafea/ceai/suc fara zahar. Urmeaza gustarea, ce consta intr-un iaurt dietetic. La pranz, poti sa mananci o salata combinata cu gratar de pui si sa bei apa plata. Intre pranz si masa de seara este bine sa mai iei o gustare – 50 g de fistic, nuci sau migdale. La cina nu trebuie sa-ti lipseasca legumele proaspete, carnea slaba de pui, vita sau peste! Ca desert, poti consuma compot sau produse pe baza de gelatina.
 

Etichete
Comenteaza