Sunt Martorii lui Iehova împotriva vaccinării?

Sunt Martorii lui Iehova împotriva vaccinării?

Care este modul în care, atât comunitatea locală, cât şi cea globală a Martorilor lui Iehova privește vaccinarea împotriva COVID-19?

Sunt Martorii lui Iehova împotriva vaccinării? NU. Martorii lui Iehova nu sunt împotriva vaccinării. Decizia de a ne vaccina este o decizie personală. Mulți Martori ai lui Iehova aleg să se vaccineze împotriva COVID-19, transmite Biroul de Informații Publice al Organizației Religioase „Martorii lui Iehova”. 

"Noi ne dorim cea mai bună îngrijire medicală și suntem recunoscători pentru progresele înregistrate în medicină care reduc riscul de a ne îmbolnăvi grav. Apreciem dăruirea de care dau dovadă cadrele medicale, mai ales în situații de criză.

Martorii lui Iehova colaborează cu autoritățile din domeniul sanitar. De exemplu, de când a izbucnit pandemia de COVID-19, am postat pe acest site (n.red. - jw.org) numeroase articole în sute de limbi, prin care îi îndemnăm pe oameni să respecte normele de siguranță impuse de autoritățile locale.

Articolele au scos în evidență importanța distanțării fizice și respectarea reglementărilor referitoare la adunările publice, carantină, spălatul mâinilor, purtarea măștii și alte măsuri practice cerute sau recomandate de autorități (Romani 13:1, 2)", se arată într-un articol de pe jw.org, pagina oficială a Martorilor lui Iehova. 

Tot legat de contextul pandemic actual, Martorii lui Iehova au publicat pe site-ul oficial şi un material video care aduce în atenţia publicului larg câteva sugestii practice despre cum ne putem proteja atunci când izbucnește o epidemie.

Sunt Martorii lui Iehova împotriva vaccinării?

Foto: https://assetsnffrgf-a.akamaihd.net/

Comenteaza