Trei vieți salvate de o fetiță de șapte ani din Cluj

Trei vieți salvate de o fetiță de șapte ani din Cluj

De Moș Nicolae, o copilă de numai șapte ani din Cluj a dăruit viață altor trei copii.

Agenția Națională de Transplant (ANT) a anunțat că "de Moș Nicolae" trei copii au fost salvați de "o copilă de numai șapte ani" pe care "îngerii au hotărât să o ia lângă ei, într-o lume mai bună". 

"La Cluj, o fetiță, în vârstă de șapte ani, desenează cu degețelul o căsuță pe geamul aburit de răbufnirile iernii. Va fi, din păcate, ultima pentru ea, pentru că îngerii au hotărât să o ia lângă ei, într-o lume mai bună. Aici, pe pământ, menirea fetiței a fost cu totul alta.

Datorită ei, alți copii vor avea șansa de a-și duce viața mai departe. Pe un pat de spital din București, un copil de 16 ani, din Suceava, aflat în stare critică, așteaptă un miracol de Sfântul Nicolae. Iar medicul Vlad Brașoveanu îi dă vestea cea bună: îi va transplanta ficatul copilei!

Și, cum o minune nu vine niciodată singură, un băiat de 2 ani și 10 luni cu dializă peritoneală de la vârsta de un an și o fetiță de 13 ani cu aceeași suferință vor primi, la Cluj, rinichii fetiței. Totodată, corneea se va duce la Spitalul Militar din București", au transmis reprezentanții ANT.

Fetița este primul donator de la Spitalul de Copii din Cluj (SCC), menționează ANT, însă subliniază că "ea este mai mult decât un număr într-o statistică. Ea este dovada faptului că minunile există".

"Fetița a fost donatorul cu numărul 72 de anul acesta, primul de la SCC. Dar ea este mai mult decât un număr într-o statistică. Ea este dovada faptului că minunile există și că trebuie să credem, în continuare, în ele! DA pentru viață!", se mai arată în mesajul ANT.

Comenteaza