Vrei să slăbeşti? Ce dietă ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Vrei să slăbeşti? Ce dietă ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Dacă nicio dietă pe care ai încercat-o nu a dat roade, poți încerca un regim bazat pe zodia în care te-ai născut. Astrologii spun că dă roade, însă noi nu băgăm mâna în foc :)

BERBEC
Poţi adopta un regim disociat, iar dacă ai puterea să ţii o dietă mai lungă, poţi urma una săracă în calorii, dar bogată în proteine. Ai nevoie de alimente cu un conţinut bogat de fosfat de potasiu, precum roşiile, fasolea, nucile, măslinele, ceapa, bananele, lăptuca, spanacul, caisele, lintea sau orezul brun.

TAUR
Dacă nu te poţi abţine de la carne, optează pentru cea de vită. Nu uita să consumi cât mai multe lichide (apă sau ceaiuri), menite să îţi purifice organismul şi să taie apetitul. Printre fructele recomandate se numără şi strugurii, merele, perele, fructele de pădure, prunele, avocado, bananele, cireşele, portocalele şi lămâile. Organismul tău simte nevoie continuă de vitamina F.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLELOR

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza