Schimbare importantă la vârful PSD Cluj! Vasile Dîncu este noul președinte: „Aveam nevoie de o voce care să dea greutate”

Schimbare importantă la vârful PSD Cluj! Vasile Dîncu este noul președinte: „Aveam nevoie de o voce care să dea greutate”
| Foto: Facebook.com/PSDClujOfficial

În ședința Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat de marți s-a decis ca Vasile Dîncu să fie numit președinte interimar al PSD Cluj. Alexandru Cordoș va ocupa funcția de Secretar Executiv al organizației județene. 

Așadar, senatorul clujean Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării în Guvernul Ciucă, preia frâiele organizației județene a PSD Cluj, după interimatul lui Alexandru Cordoș care a durat puțin peste 2 ani de zile.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe fostul lider interimar al PSD Cluj pentru a afla mai multe detalii despre această mutare din fruntea social-democraților clujeni.

„Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PSD de ieri (marți - n.red.). S-a hotărât ca eu să fiu numit Secretar Executiv, iar Vasile Dîncu președinte. Ambele funcții sunt interimare. Eu cred că ne-am întărit ca echipă odată cu această mutare. Este un lucru bun pentru organizația Cluj și pentru poziția PSD în Transilvania. Aveam nevoie de o voce care să dea greutate echipei, și de la Cluj și din Transilvania”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alexandru Cordoș.

Încă de la începuturile ei, social democrația a reprezentat o fortă în consolidarea societății transilvănene, acest lucru fiind posibil datorită viziunii și implicării active a reprezentanților din Transilvania, a deciziilor orientate spre echitate sociale și spre dezvoltarea durabilă a județului Cluj și a întregii țări.

Este nevoie să ne consolidăm aceasta poziție și să intrăm într-o nouă etapa în care, la conducerea Organizatței Partidului Social Democrat Cluj se va afla senatorul Vasile Dîncu. Clujul are nevoie să își recapate umanitatea, culoarea și filosofia de a trăi și a se simți acasă în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt recunoscator și mă bucur să predau ștafeta conducerii Organizației Județene unui om drag mie, unui exemplu politic și celui care, cu siguranță poate duce social democrația clujeană acolo unde îi este locul. Rămân în echipă, alături de colegii mei, în calitate de Secretar Executiv. Vom continua să consolidăm și să dezvoltam tot ce am realizat în ultima perioada, în folosul comunității noastre cu scopul de a reda «acasă» clujenilor”, ne-a mai transmis Cordoș.

Contactat la rândul său de ZIUA de CLUJ, Vasile Dîncu a precizat că va reveni în cursul serii de miercuri sau joi dimineața cu o declarație pe marginea acestui subiect.

Comenteaza