Situație sesizată de un președinte al unei secții de vot din județul Cluj: „Până în data de astăzi nu am primit banii”

Situație sesizată de un președinte al unei secții de vot din județul Cluj: „Până în data de astăzi nu am primit banii”
| Foto: Anca Colibășanu

Un fost președinte al unei secții de votare din județul Cluj, de la alegerile din 9 iunie, se plânge de faptul că nici el și nici alți președinți de secții din județ nu au fost remunerați pentru munca prestată nici până în ziua de azi.

Clujeanul, care a dorit să rămână anonim, spune că „banii s-au dat doar în municipiu în dimineața alegerilor” și că de la Prefectură a primit informația că „se lucrează la statele de plată”.

„Doresc să vă aduc la cunostință o situație a presedinților secțiilor de votare din județul CLuj. Și eu la rândul meu am fost președinte la o secție de vot din județul Cluj, alegerile au avut loc în 9 Iunie, noi până în data de astăzi nu am primit banii, nici președinții și nici membrii. Banii s-au dat doar în municipiu în dimineața alegerilor.

Poate dacă faceți public acest lucru ne ajutați cumva să se miște treburile o dată. De la prefectură am primit informația că lucrează la statele de plată ceea ce mi se pare destul de absurd având în vedere că totul a fost centralizat și gestionat în sistem electronic”, spune D.P..

Comenteaza