Când au loc Zilele Dejului 2024

Când au loc Zilele Dejului 2024
| Foto: Facebook Municipiul Dej

Primăria Dej, Consiliul Județean Cluj și Asociația Produs de Cluj organizează, în perioada 11-14 iulie 2024, Zilele municipiului Dej, Festivalul Culturii Populare Someșene ”SAMVS” ediția 44 și Târgul Produs de Cluj.

Cele 4 zile vor fi marcate de activități cultural artistice pentru toate vârstele. Totodată Târgul de Produse Tradiționale și Parcul de distracții vor fi deschise de joi până duminică, între orele 12:00 – 23:00.

Evenimentele debutează cu vernisaje, concerte și dans.

Joi 11 iulie, prima zi, va începe cu un vernisaj, începând cu ora 17:00 în cadrul Muzeului Municipal Dej, intitulat: „Anuala artiștilor plastici dejeni”, prezentat de către Luigi Bambulea.

De asemenea în sala mică de ședințe a primăriei, în perioada 8-14 iulie, va avea loc Turneul de șah – open cupa ,, Zilele Dejului”.

Seara începând cu orele 18:00, în Piața Bobâlna, publicul se va delecta cu recitaluri de muzică pop, dance, rock și hip-hop, dar și cu diverse demonstrații de dans și karate. Vor urca pe scenă: Szekely Pal, Gabi Toma, OVI Live Music, Avalon și MC Sebi Bogdan..

Vineri, 12 iulie, de la ora 10:00, în Sala Multimedia a Muzeului Municipal Dej, va avea loc Sesiunea de comunicări științifice „SAMVS”, moderată de către Albinetz Constantin. Începând cu orele 20:00, în Piața Bobâlna, publicul este invitat să cânte împreună cu nume mari ale muzicii românești. Vor urca pe scenă Petre Ștefan, Holly Molly și Paraziții.

Sâmbătă, 13 iulie, evenimentele vor continua începând cu ora 12:00 în Sala Mare a Primăriei, prin celebrarea Nunților de Aur. De la ora 20:00, pe scena din Piața Bobâlna vor susține recitaluri: Emilian, Lora, Compact și Smiley. Prezentatorii serilor de tineret sunt : Ioana Jeler, Alex Prunean, Razvan Caucean și Sebi Bogdan

Duminică, 14 iulie, în cadrul Festivalului Culturii Populare Someșene „SAMVS” și a Târgului Produs de Cluj, începând cu ora 16:00 va avea loc un spectacol folcloric.

 

 

Comenteaza