Câți bani a făcut patronul "azilelor groazei" de pe urma bătrânilor pe care i-a umilit

Câți bani a făcut patronul "azilelor groazei" de pe urma bătrânilor pe care i-a umilit

Ștefan Godei este în arest preventiv, fiind vizat în prezent într-o anchetă de amploare a procurorilor DIICOT în ceea ce pivește azilele groazei din Voluntari. 

Ștefan Godei a încasat în doar doi ani de la direcțiile de asistență socială București și Ilfov 3,7 milioane de lei, bani pe care i-a băgat în propriul buzunar. În plus, acesta și-a luat în această primăvară și un credit bancar de 20.000 de euro, bani pe care a putut să îi acceseze doar prin garantarea unor contracte și a unor bunuri pe care le avea.

Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul cheltuia cei mai mulți dintre banii pe care îi încasa la petreceri în cluburi de lux, pe droguri, alcool și prostituate. Alți bani erau investiți în afaceri imobiliare, scrie realitatea.net.

Godei este vizat în prezent într-o anchetă de amploare a procurorilor DIICOT în ceea ce pivește azilele groazei din Voluntari. Acesta se află, în acest moment, în custodia autorităților, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, însă bărbatul a contestat această măsură, astfel că ar urma să fie prezentat în cursul săptămânii viitoare la Curtea de Apel București pentru ca magistrații să decidă dacă îl lasă acasă sau rămâne în arest preventiv. 

Comenteaza