"Chiar nu a făcut nimeni nimic în doi ani să remedieze situația". Actorul Bob Rădulescu, dezamăgit de Primăria Cluj-Napoca

"Chiar nu a făcut nimeni nimic în doi ani să remedieze situația". Actorul Bob Rădulescu, dezamăgit de Primăria Cluj-Napoca

Actorul clujean Bob Rădulescu a rămas dezamăgit de administrația locală după ce a ajutat o mamă cu un copil cu dizabilități să coboare scările cu căruciorul de la camera 15 până la parter la sediul de pe Bulevardul Eroilor, deoarece liftul destinată urcării și coborârii persoanelor cu dizabilități nu funcționa.

Actorul Bob Rădulescu este revoltat de faptul că de doi ani de zile angajații Primăriei municipiului Cluj-Napoca nu au făcut nimic ca să remedieze problema cu platforma lift din sediul de pe Bulevardul Eroilor. Persoanele cu dizabilități sunt puse într-o situație dificilă, sau chiar periculoasă, în lipsa funcționării unui astfel de lift.

"Dragă Primărie a Municipiul Cluj-Napoca, nu știu dacă știi, dar la sediul de pe Bulevardul Eroilor, platforma lift destinată urcării și coborârii persoanelor cu dizabilități aflate în scaune cu rotile nu funcționează de 2 ani. De 2 ani de zile!

Știi cum am aflat asta? Ajutand ieri o mămică aflată cu băiețelul cu dizabilități în cărucior și pe care cărucior l-am coborât pe scările de acolo, de la camera 15 până la parter. Și am plecat ieri de acolo gândindu-mă la orașul de 5 stele, la silicon valiul României, la orașul smart și copleșit de tech and digital la PR-ul de Rai pe pământul ardelenesc care e Cluju' și la cei 2 ani de zile în care nimeni, nici un om din clădirea aia, un administrator, un portar, un inspector, un agent, un polițist local, un primar sau viceprimar, oricine dintre sutele de angajați din subordinea primăriei, chiar nimeni nu a văzut? Nu a știut? Nu a aflat? Nimeni nu s-a sesizat?

Chiar nu a făcut nimeni nimic în 2 ani să remedieze situația și să avem un lift functional, lift care ar trebui sa fie un gest de empatie, normalitate și respect pentru omul de lângă noi, pentru un cetățean din comunitate care are viața mai grea și e imobilizat într-un scaun cu rotile? Dragă Primărie...atât de rușine mi-o fost ieri...", a scris pe o rețea de socializare actorul Bogdan Bob Rădulescu.

De asemenea, actorul clujean a povestit că de trei ori a încercat să sune pe numărul firmei din București care a montat liftul, însă numărul nu mai este valabil.

 

Comenteaza