Video Clujeanul Vlad Pop a terminat cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat 620 de km la -50°C pentru a ajuta copiii cu cancer

Clujeanul Vlad Pop a terminat cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat 620 de km la -50°C pentru a ajuta copiii cu cancer
| Foto: Facebook.com/Vlad Pop

Vlad Pop a terminat maratonul 6633 Arctic Ultra, probabil cel mai dur ultramaraton din lume, unde a alergat 620 de km la -50 de grade Celsius pentru o cauză nobilă.

Sportivul și-a propus să strângă pentru cauza sa peste 1 milion de lei prin participarea la 6633 Arctic Ultra.

Bună seara, România, bună seara, români de pretutindeni. Am reușit să ajungem la finalul cursei 6633 Artic Ultra aici la Oceanul Artic, în teritoriile nordice. Pe 3 martie la ora 8.00 am ajuns la finish plecat de pe 23 februarie. Am străbătut teritoriile nordice 620 de kilometri pentru educația copiilor de la Asociația Magic. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre, pentru rugăciunile voastre și pentru că susțineți bursele educaționale de la Asociația Magic. Vă salut cu drag și abia aștept să vă spun întreaga poveste din această cursă”, a transmis Vlad pe rețelele de socializare.

Prin participarea sa la 6633 Arctic Ultra, clujeanul a vurt să strângă bani pentru cei 200 de copii grav bolnavi, bursierii MagicEDU de anul acesta.

MagicEDU este proiectul Magic prin care se oferă copiilor și tinerilor cu afecțiuni grave burse educaționale în valoare de 500 de lei, lunar (inclusiv pe perioada vacanțelor), pentru a-i ajuta să nu abandoneze școala din cauza bolii și să nu renunțe la visurile lor.

Comenteaza