MAIDANEZII fac legea pe străzile din Turda / "Este o adevărată provocare să ies din bloc"

MAIDANEZII fac legea pe străzile din Turda / "Este o adevărată provocare să ies din bloc"
| Foto: Arhiva - stirileprotv.ro / Captura video - turdanews.net

Cetăţenii din Turda sunt hărţuiţi constant de haite de câini maidanezi. Uneori şi câte 15 animale îi pun pe fugă pe turdeni. Aceştia solicită ajutor din partea autorităţilor. 

Problema câinilor vagabonzi de la Turda persistă, iar oamenii sunt vânaţi la propriu de haite de câini vagabonzi în diferite zone ale oraşului. Problema a fost sesizată autorităţilor însă acestea nu au intervenit cu măsuri concrete, iar haitele de câini au prosperat în anumite zone din oraş. 

Înregistrări video cu haite de câini care bântuie prin Turda, în diverse zone ale oraşului, au fost mediatizate recent de publicaţia turdanews.net

”Vă rog să remarcați în filmulețul următor o haită de cel puțin 15 câini, cu care m-am întâlnit azi dimineață la ora 5:15, în față la magazinul La Doi Pași, lângă școala Horea Cloșca și Crișan, este o adevărată provocare să ies din bloc, mai ales dimineața.

Poate reușiți să mobilizați autoritățile responsabile, sau așteptăm victime, mulțumesc.”, a transmis un turdean alături de înregistrarea video.

Citeşte şi: Haitele de câini, la vânătoare în Turda: "E mai rău decât în Vestul Sălbatic! NIMENI nu face NIMIC"

Citeşte şi: Țineți-vă câinii în curte! Altfel vi-i iau hingherii și mai și plătiți pentru a-i recupera

Comenteaza