Meci tare pentru “U” Mobitelco: baschetbaliştii se deplasează în “junglă”

Meci tare pentru “U” Mobitelco: baschetbaliştii se deplasează în “junglă”
Elevii lui Niksa Bavcevic (foto) vor înfrunta în această seară, în deplasare, echipa „tigrilor” din Târgu-Mureş. După două victorii consecutive, clujenii par să fi lăsat în urmă perioada nefastă, în timp ce echipa mureşeană mizează pe revenirea antrenorului Srecko Sekulovic, plecat pentru câteva zile în Serbia din cauza problemelor cu viza, pentru a obţine o victorie importantă. Meciul se va juca de la ora 18:15, în direct la Digisport 2.

BC Mureş este una din dezamăgirile acestui sezon al Ligii Naţionale. „Tigrii" ocupă abia locul 9 după nouă etape scurse din acest campionat, cu un total de 15 puncte. În schimb, elevii lui Niksa Bavcevic ţintesc un nou succes, după cele două victorii obţinute în duelurile cu CSS Giurgiu şi Farul Constanţa. Antrenorul Niksa Bavcevic nu consideră, însă, că „studenţii" sunte favoriţi şi spune că adversarii lor pornesc cu prima şansă. Pe banca mureşenilor va lua loc şi antrenorul Srecko Sekulovic, plecat pentru câteva zile în Serbia din cauza problemelor legate de viza de şedere. „Ne aşteaptă partide dificile în următoarea perioadă, cu echipe care se bat la fel ca şi noi pentru play-off şi trebuie să fim concentraţi. Când joci două meciuri într-o săptămână cel mai important lucru este pregătirea psihică. Am jucat cu echipa din Târgu-Mureş în perioada de pregătiri şi ne-au bătut uşor, iar din acest punct de vedere ei sunt favoriţi. Este o echipă bună, iar acum cu siguranţă sunt mai puternici, odată cu revenirea antrenorului lor. Au un public foarte zgomotos, nu este uşor de jucat la ei acasă. Ştim cum trebuie să jucăm împotriva lor, dar acest lucru nu este de ajuns, trebuie să şi demonstrăm acest lucru pe teren", a spus Bavcevic.

După confruntea de la Târgu-Mureş, pentru clujeni urmează alte trei meciuri extrem de importante, cu CSM Bucureşti, acasă, în deplasare la Craiova, iar apoi derby-ul cu liderul la zi, CSM Oradea. Partidele se vor disputa din trei în trei zile.

Etichete
Comenteaza