AGA nu se mai ţine la "U": Mărginean susţine că negociază vânzarea clubului la Bucureşti! VIDEO

AGA nu se mai ţine la
Situaţia de la Universitatea Cluj rămâne incertă, cel puţin în acest moment. Adunarea Generală a Acţionarilor, programată astăzi, nu se mai ţine, iar patronul din acte, Ioan Mărginean, a transmis că nu se poate prezenta la club pentru că se află la Bucureşti, unde negociază vânzarea clubului cu un investitor puternic.

„Având în vedere faptul că singura soluţie în momentul de faţă pentru asigurarea continuării activităţii clubului rămâne atragerea unui nou acţionar capabil din punct de vedere financiar şi dornic de implicare, înţeleg să-mi canalizez eforturile în acest sens", se menţionează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. "Apariţia unor evenimente neprevăzute a fost de natura a îngreuna şi chiar împiedica finalizarea tratativelor ce se aflau în derulare. Precizez că efectuez şi în momentul de faţă toate demersurile în sensul cooptarii unui nou investitor, motiv pentru care mă aflu în Bucuresti, deoarece există o totală indiferenţă şi lipsă de interes a oamenilor de afaceri din judeţul Cluj şi chiar din Tansilvania, faţă de implicarea în menţinerea în viaţă a Universităţii Cluj - simbolul fotbalului ardelean".

Mărginean mai spune că în eventualitatea în care negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni vor cădea, atunci va solicita deschiderea procedurii generale a insolvenţei şi reorganizarea judiciară, aşa cu ZIUA de CLUJ a şi anunţat, de altfel, în ediţia tipărită de astăzi

Etichete
Comenteaza