Cristescu îi acuză pe baschetbalişti. "Diferenţa dintre a învinge şi a câştiga stă în atitudine"

Cristescu îi acuză pe baschetbalişti.
Preşedintele clubului de baschet "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, acuză din nou atitudinea echipei, după cinci înfrângeri în campionat. "Diferenţa dintre a învinge şi a câştiga stă în atitudinea noastră", spune el înainte de meciul cu CSM Oradea.

 

"Pentru noi (înfrângerea cu SCM Craiova-n.red.) a fost una dintre cele mai grele înfrângeri din ultimii, cred, zece ani", a spus Cristescu pentru site-ul oficial al echipei. "Problema noastră nu este faptul că am pierdut, ci pur și simplu maniera în care am tratat acest meci este o problemă. Asta am discutat și cu băieții după meci, am încercat să le explicăm că suntem un club care înțelegem anumite lucruri, putem pierde și să strângem mână adversarului, știm să ne respectăm adversarii, dar nu înțelegem cum putem într-un singur sfert să nu facem un fault, având ca  temă dată de antrenor acest lucru. Indisciplina tactică un pic ne-a creat probleme, dar sper să fie un episod uitat, dar asta nu vom putea vedea decât la ora meciului.

(...) Diferența dintre a învinge și a câștiga stă în atitudinea noastră. Când am avut atitudine, cred că nimeni nu a putut să ne oprească. Dacă reușim să adunăm această echipă, care are o lună și jumătate în minus de pregătire față de celelate echipe, cred că va fi bine. Este mult de muncă, se muncește în continuare, chiar dacă la meciruile de acasă lucrul acesta nu prea se vede, dar sper că meciul cu Oradea să fie un prim pas pentru a deveni o echipă puternică".


Meciul "U" Mobitelco BT - CSM Oradea va avea loc mâine seară la ora 18.15, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Etichete
Comenteaza