“U” Mobitelco a dat lovitura în Cupă, dar Mediaşul a punctat pe piaţa transferurilor: Krstanovic, sub comanda lui Ţenter

“U” Mobitelco a dat lovitura în Cupă,  dar Mediaşul a punctat pe piaţa transferurilor: Krstanovic, sub comanda lui Ţenter
Fanii celor de la „U” Mobitelco au avut motive de bucurie sâmbătă seara, atunci când echipa lor favorită a reuşit, după o prestaţie excelentă, să elimine din Cupa României pe CSM Oradea, liderul la zi al Ligii Naţionale. După ce au pierdut turul cu 70-76, clujenii au recuperat acasă şi au câştigat la o diferenţă de 14 puncte, 75-61. Totuşi, fanii lui „U” au primit şi o veste mai puţin plăcută, clubul Gaz Metan Mediaş anunţând ieri că a ajuns la un acord cu fostul pivot al Clujului, Zoran Krstanovic.

Cel poreclit „Zoki" a evoluat la „U" Mobitelco timp de şase ani, cu două pauze în Olanda şi Ungaria, pentru ca vara trecută să plece pentru o aventură în Ucraina. Sârbul n-a rezistat prea mult la Kryvbasbasket, în ciuda evoluţiilor bune, iar ieri a ajuns la un acord cu Marcel Ţenter, antrenorul Mediaşului, pentru un contract până în vară.

Ţenter a declarat pentru mediafax.ro că venirea lui „Zoki" a fost necesară pentru ca echipa sa să poată rezista pe cele două fronturi importante, Liga Naţională şi FIBA Eurochallenge. „Da, am reu?it să-l aducem pe Krstanovic, aveam nevoie de întăriri, în condiţiile în care suntem calificaţi în primele 16 echipe din EuroChallenge. Normal, transferurile de calibru s-au închis, poate mai aducem un fundaş român, tânăr, ca să ne ajute la pregătiri", a spus Marcel Ţenter.

Astfel, Zoran Krstanovic va veni pentru prima dată în Sala Sporturilor „Horia Demian" din postura de adversar, în partida programată în returul Ligii Naţionale. „U" Mobitelco ocupă locul şapte în campionat, în timp ce Gazul se află o poziţăiei mai jos.

Următorul meci al clujenilor va avea loc miercuri, de la ora 17:00, în deplasare cu Dinamo Bucureşti. Partida va fi transmisă în direct de Digisport 2.

Etichete
Comenteaza