Wesley nu rămâne la "U" Mobitelco

Wesley nu rămâne la
Baschetbalistul american, Wesley Channels, venit în probe la "U" Mobitelco de circa o săptămână, nu va rămâne în lot clujean.

"Channel Wesley nu va ramane în lot, pentru că nu este ceea ce căutăm, este mai mult un jucător de poziţia 2 decât ceea ce ne doream, poziţia de conducător de joc. Nu este profilul de jucător pe care îl căutăm. Mergem mai departe în campionat şi vom vedea ce va fi", spune Niksa Bavcevic, antreonorul echipei.

Născut în 1988, Wesley Channels are 1,91 metri şi 95 de kilograme şi joacă pe postul de fundaş. A jucat patru sezoane pentru Universitatea Austin Peay (Ohio Valley Conference), ale cărei cursuri le-a urmat. Om de bază al echipei sale, în special în ultimele trei dintre sezonae, a fost ales de două ori în cel mai bun cinci al conferinţei, conform informaţiilor de pe site-ul oficial al „U" Mobitelco.

În sezonul 2010-2011 baschetbalistul a jucat în Cehia, la Mlekarna Miltra Novy Jicin, iar în sezonul 2011-2012 a evoluat în SUA, Memphis Reign, in ABA.

"U" Mobitelco va juca mâine, de la ora 17, la Bucuresti, cu Dinamo, în prima etapă a returului Ligii Nationale de Baschet Masculin. Meciul va fi transmis in direct de catre Digisport.

"Mergem la Bucuresti fără Djapa, care este uşor accidentat, a primit o lovitură şi va rămâne la Cluj pentru tratament. Sper să fie totul în regulă cu el până sâmbătă. Astăzi nu s-au antrenat Steve Ross şi Derek Wright, ambii au mici accidentări, dar vor veni la Bucureşti. Aceste mici accidentări pun presiune pe jucătorii care au evoluat mai puţin şi care îşi doresc să joace mai mult. La meciul cu Oradea, am arătat un bun nivel de joc, dar ştiţi cum se spune, e uşor să reuşeşti, dar este mai greu să te menţii la un bun nivel. În afară de Oradea, care este pe primul loc şi cred că va rămâne acolo, în rest este un campionat deschis în lupta pentru play-off. S-au făcut multe schimbări în această perioadă în loturile echipelor, sunt multe formaţii cu ambiţii mari. Echipa care va avea cea mai bună pregătire mentală, care va reuşi să se autodepăşească, va fi în top la final. Dinamo a facut un meci foarte bun la Cluj, în tur, însă suntem o altă echipă faţă de cea din tur. Nu îi vom subestima, tratăm meciul serios", spune Niksa Bavcevic.

Etichete
Comenteaza