Începe play-off-ul. „U" Mobitelco joacă primele meciuri din seria cu Oradea

Începe play-off-ul. „U
Primele opt echipe clasate în sezonul regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin încep azi cursa spre marea finală. Play-off-ul campionatului debutează în acest weekend, azi şi mâine fiind programate primele meciuri.

Baschetbaliştii de la „U" Mobitelco vor juca pe terenul CSM Oradea, formaţia care a condus aproape în permanenţă sezonul regulat, dar a terminat pe locul secund, în spatele BC Mureş. Meciurile 1 şi 2 ale seriei sunt programate azi şi mâine, la Oradea, cu începere de la ora 16:15, urmând să fie televizate de Digisport 3.

„U" Mobitelco are un uşor ascendent moral în faţa adversarilor din Oradea, câştigând ultimele două întâlniri. „Ultimele două partide jucate cu CSM Oradea le-am câştigat, dar acest lucru nu înseamnă nimic. Vor fi două partide diferite faţă de cele precedente. Echipa din Oradea a avut 15 zile de pregătire, pe care sigur le-au folosit pentru a se reîmprospăta fizic şi mental. Cu siguranţă vor aduce noutăţi tactice în joc", a spus antrenorul Niksa Bavcevic.
„U" Mobitelco va juca azi şi mâine pe terenul orădenilor, urmând ca seria să se mute la Cluj, peste o săptămână. În cazul în care se va ajunge la meciul decisiv, echipa bihoreană va avea avantajul terenului propriu. Prima fază a play-off-ului se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri". Iată şi celelalte partide programate azi şi mâine: BC Mureş - CSM Bucureşti, CSU Ploieşti - BC Timişoara şi Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş. (D.S.)

 

Comenteaza