Sean Barnette: în play-off este un alt campionat, nu contează că Oradea ne-a învins în tur

Sean Barnette: în play-off este un alt campionat, nu contează că Oradea ne-a învins în tur
Baschetablistul lui "U" Mobitelco, Sean Barnette, este optimist cu privire la şansele formaţiei sale în cele două meciuri de pe teren propriu cu CSM Oradea, din play-off-ul Ligii Naţionale de baschet masculin.

"Sâmbătă va fi un meci foarte important, suntem pregătiţi pentru a trece la conducere, ne-am pregătit toată săptămâna, ştim însă că trebuie să dăm tot ce putem pentru a câştiga sâmbătă. Ne concentrăm asupra jocului nostru, pe ceea ce trebuie să facem noi. În play-off este, practic, un alt campionat, nu contează faptul că Oradea ne-a învins în tur (în turul campionatului, n.red.) pe terenul nostru, pentru că în play-off orice se poate întâmpla. Luăm fiecare meci aşa cum vine, iar primul este sâmbătă, până la meciul de duminică mai este mult. În play-off, aruncările libere pot câştiga meciul, câştigi sau pierzi cu o aruncare liberă", a precizat Sean Barnette, citat de site-ul oficial al "U" Mobitelco.

Meciurile 3 şi 4 din sferturile play-off-ului Ligii Naţionale de baschet masculin se vor disputa sâmbătă, de la 20.30 şi duminică de la ora 19:55, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Scorul după primele două meciuri este 1-1,

 

Comenteaza