Ovaţii pentru Remus Câmpeanu, huiduieli pentru Uioreanu FOTO

Ovaţii pentru Remus Câmpeanu, huiduieli pentru Uioreanu FOTO
Fostul mare jucător şi conducător al Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu, a primit în pauza meciului dintre "U" şi CSMS Iaşi (0-2) titlul de cetăţean de onoare al judeţului Cluj.

Câmpeanu a primit premiul din partea preşedintelului CJ, Horia Uioreanu, acesta din urmă fiind huiduit la scenă deschisă pe Cluj Arena, "teritoriul Consiliului Judeţean", aşa cum l-a numit el în urmă cu câteva săptămâni, la evenimentul de relansare al volumului "Şepcile roşii". În schimb, Remus Câmpeanu a fost aplaudat de către fani. "Vă spun că "U" nu moare!", le-a transmis fostul fotbalist, component al marii echipe a Universităţii care a câştigat Cupa României în 1965.

Fanii l-au luat în colimator şi pe primarul Emil Boc, scandând "Uioreanu şi cu Boc, un ţăran şi-un dobitoc!" De altfel, primarul a fost huiduit şi la marşul dinaintea meciului când cei 200 de fani care au participat la acţiune s-au oprit în faţa instituţiei de pe strada Moţilor, scandând "Emil Boc fă ceva, că aprindem primăria!", cu trimitere la lipsa totală de interes a edilului faţă de "U" Cluj, club salvat pe teren, dar în pericol de retrogradare din cauza lipsei licenţei. 

Comenteaza